top of page

Äntligen!

Äntligen är min nya hemsida här! Som jag längtat efter att få dela den med er.


Här hittar du exempel på de föreläsningar och utbildningar jag erbjuder, tips på hur du kan stötta någon som har det tufft och länkar till sidor där du kan få veta mer om hur vi tillsammans kan skapa ett medmänskligare samhälle. Det finns också information om mig och min erfarenhet så att du kan känna dig trygg om du vill anlita mig.


Många frågar om det inte är tungt att arbeta med frågor som rör psykisk ohälsa och suicid och ja, det är tungt ibland. Men det är oftare meningsfullt och glädjefyllt. Jag jobbar i livets tjänst, inte i dödens. Det innebär att jag fokuserar på att stärka människor och deras vilja att leva. Jag vill byta ut skam mot stolthet. Ångest mot livskraft. Rädsla mot glädjefnatt.


De samtal jag haft med människor har gett mig flera insikter. En insikt är att vi människor är ganska lika. Oavsett om det handlar om ungdomar, personer med missbruksproblem, flyktingar, personer med funktionsnedsättning eller någon som har det tufft av andra skäl så behöver vi bekräftelse. Vi behöver känna oss sedda och hörda. Betydelsefulla och värdefulla.


Du behöver inte vara professionellt utbildad för att stötta någon som har det jobbigt. Det som betyder något är att du får personen att känna att den är viktig och behövs.


Glöm inte heller bort dig själv. Du förtjänar kärlek och omtanke. Tack livet för dig.


40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page